• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα. το https://www.bronzelube.com/
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
whatsapp : +8618258386757

Υπερβολικά μεγάλες μεγέθους διαστάσεις φλαντζών δακτυλίων χαλκού συνδεμένες γραφίτης | Δακτύλιοι & ρουλεμάν | Μανίκι, φλάντζα, ώθηση

Τόπος καταγωγής Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμο
Τιμή Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Αργίλιο-χαλκός με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών Quaity COem
Λιμένας Σαγκάη Τύπος Δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν κυλίνδρων με τη φλάντζα
παράδοση Γρήγορη παράδοση στοιχείο Στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν
Αγορά Ενδιάμεσο φορτίο αλλά υψηλότερη θερμοκρασία και όρος με την ενδιάμεση τρέχοντας ταχύτητα κ.λπ. Εφαρμογή Γραφίτης βουλωμάτων μεταλλουργίας χάλυβα
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Στοιχείο grafitado χαλκού Συνδεμένοι γραφίτης δακτύλιοι Σφαιρικό ρουλεμάν Oilless Μπους #500 αγορών (SPS) από την Κίνα, φορμάροντας μέρη αυτοματοποίησης εργ
Εξαγωγείς κατασκευστών προμηθευτών ρουλεμάν του Μπους σαφή ρουλεμάν. Πολύ, συντήρηση-ελεύθερη υπηρεσία, δακτύλιοι κατασκευών στα διάφορα σχέδια και από τα
Υψηλό φως

γονιμοποιημένοι γραφίτης δακτύλιοι

,

γεμισμένοι γραφίτης θάμνοι χαλκού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μεγάλος δακτύλιος χαλκού μαγγάνιου μεγέθους πρόσθετος

 

Διαστάσεις δακτυλίων χαλκού φλαντζών

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι βαλμένων φλάντζα δακτυλίων χαλκού, συμπεριλαμβανομένων των σαφών δακτυλίων, το πετρέλαιο ή το λίπος αυλάκωσε τους βαλμένους φλάντζα δακτυλίους, και ο γραφίτης σύνδεσε τους δακτυλίους. Κατασκευάζουμε και τους τρεις τύπους στο χαλκό ατλάντων για τη χρήση σε ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές, αλλά σήμερα πρόκειται να πάρουμε μια προσεκτικότερη ματιά στο bronzegleitlager.com.

 

Τι μια φλάντζα αντέχει;

 
Οι δακτύλιοι φλαντζών (επίσης γνωστοί ως ρουλεμάν φλαντζών) χρησιμοποιούνται όποτε η υποστήριξη απαιτείται για έναν άξονα που τρέχει την κάθετο στη φέρουσα τοποθετώντας επιφάνεια. Με αυτήν την υποστήριξη, μπορούμε να αποφύγουμε τα προβλήματα με τις υψηλές ταχύτητες και τα βαριά φορτία που αναγκάζουν τους άξονες για να λυγίσουν, να δονηθούν, ή ειδάλλως να κινηθούν. Οι διαστάσεις σε αυτούς τους δακτυλίους μπορούν να ποικίλουν μπορούν να κατασκευαστούν σε ποικίλα μήκη, διαμέτρους, και πάχη.

 

Ο στερεό ενσωματωμένος λιπαντικό Μπους, κατασκευαστής της συνεχών χυτών φύτευσης & των ρουλεμάν κραμάτων χαλκού που συνδέονται με τα από γραφίτη, διαθέσιμα σύνολα FormsStraight, φλάντζα, τα στολίσματα και Sketchpad, ΓΛΙΣΤΡΏΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ VIIPLUS μπορούν επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, τυποποιημένος πίνακας μεγέθους αναφοράς ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΜΑΝΙΚΙΏΝ ανοχών VIIPLUS.

Ξηρός-τρέχοντας ρουλεμάν μανικιών που ενσωματώνονται υψηλής θερμοκρασίας
Ο γραφίτης είναι μια ξηρά μορφή λίπανσης που μειώνει την τριβή μεταξύ δύο επιφανειών μετάλλων. Αυτή η μορφή λίπανσης μπορεί να αντισταθεί τις υψηλότερες θερμοκρασίες από το υγρό ή βασισμένα τα στο πετρέλαιο λιπαντικά. Το Graphiting ολοκληρώνεται με να αυλακώσει το πρόσωπο ταυτότητας του γραφίτη ρουλεμάν και έπειτα συμπίεσης κοιλότητα κάτω από εξαιρετικά την υψηλή πίεση. Ο γραφίτης χρησιμοποιείται συχνά να αντέξει τη λίπανση για δύσκολο να επιτευχθεί τις θέσεις που δεν μπορούν να λαδωθούν με το χέρι.

Ο γραφίτης παρέχει ένα στρώμα της ξηράς λίπανσης που λειτουργεί στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα.

τα ρουλεμάν χαλκού είναι πορώδη και ενσωματωμένα με το γραφίτη για τη συνεχή λίπανση.

Σημείωση: Η δυναμική χωρητικότητα φορτίων είναι το μέγιστο φορτίο που ένα ρουλεμάν μπορεί με τη στάση σε έναν δεδομένο άξονα να επιταχύνει. Εάν οι απαιτήσεις φορτίων και ταχύτητας της αίτησής σας είναι κάτω από τις τιμές που απαριθμούνται, το ρουλεμάν θα λειτουργήσει.

τα τρισδιάστατα τεχνικά σχέδια availableFor προτύπων CAD και τα τρισδιάστατα πρότυπα, χτυπούν σε έναν αριθμό μερών.

VIIPLUS είναι ο κύριος εσωτερικός παραγωγός των συνεχών χυτών δακτυλίων & της συμπεριφοράς κραμάτων χαλκού με τα από γραφίτη και επεξεργασμένα προϊόντα. VIIPLUS κατασκευή της ΚΙΝΑΣ των ποιότητα-επεξεργασμένου ρίψεων και του δακτυλίου μανικιών μετάλλων, του πλυντηρίου ώθησης & του πιάτου.

Συνδεμένες διαστάσεις φλαντζών δακτυλίων χαλκού γραφίτης | Δακτύλιοι & ρουλεμάν | Μανίκι, φλάντζα, ώθηση

Φέρον τις μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις, VIIPLUS ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ στην επιχείρηση δακτυλίων χαλκού της ΚΊΝΑΣ είναι δεσμευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων και τη βελτίωση της υλικής απόδοσης. Ο βελτιωμένος στερεός ενθεμένος self-lubricating δακτύλιος σειράς JDB έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, αντοχής και της συντήρησης ελεύθερων, και επιτυχώς έχει αντιστοιχηθεί πολλούς κόσμος-διάσημους κατασκευαστές μηχανών σχηματοποίησης εγχύσεων και ρίψεων κύβων.

 

Casting Bearing Graphite Brass Self Lubricating Bushing Oilless Solid Copper Sleeve

Τι είναι από γραφίτη συνδεμένοι δακτύλιοι χαλκού;

 

Συνδεμένοι οι γραφίτης δακτύλιοι είναι ένας ειδικός τύπος δακτυλίου που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές που χρειάζονται τη συνεχή λίπανση, αλλά δεν προσφέρουν την εύκολη πρόσβαση για τη λίπανση που προστίθεται με το χέρι σε τακτική βάση. Αυτός ο τύπος δακτυλίου γίνεται με το γραφίτη που γονιμοποιείται στις μικρές τρύπες στην επιφάνεια του δακτυλίου. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, αυτοί οι δακτύλιοι απελευθερώνουν το γραφίτη, δημιουργώντας μια ταινία του λιπαντικού για να κρατήσουν τα μηχανήματα ομαλά.

 

Γιατί ο γραφίτης χρήσης σύνδεσε τους δακτυλίους χαλκούΣυνδεμένοι οι γραφίτης δακτύλιοι είναι ευεργετικοί οποτεδήποτε χρειάζεται μια εφαρμογή την τρέχουσα λίπανση, αλλά και πρέπει να αποδώσουν για τις μεγάλες περιόδους χωρίς συντήρηση. Αυτά τα ρουλεμάν είναι self-lubricating, τόσο το πρόσθετα πετρέλαιο και το λίπος δεν απαιτούνται.

Επειδή συνδεμένα τα γραφίτης ρουλεμάν μόνος-λαδώνουν, τα χρήματα κερδίζονται στη συντήρηση και αντικατάσταση-και στα υλικά και στα κόστη εργασίας. Επιπλέον, ο λιγότερος χρόνος διακοπής απαιτείται για να προσθέσει περισσότερο λιπαντικό ή να εκτελέσει άλλους καθημερινούς στόχους συντήρησης. Συνδεμένοι οι γραφίτης δακτύλιοι έχουν την καλύτερη αντοχή από άλλους τύπους ρουλεμάν. Αυτό είναι επειδή όταν είναι σε λειτουργία συνδεμένοι οι γραφίτης δακτύλιοι, υπάρχει πολύ ελάχιστη τριβή χάρι στην ταινία λιπαντικών που παράγουν. Η τριβή είναι τι φορά τα μέρη κάτω και τα αναγκάζει για να χρειαστεί την ενδεχόμενη αντικατάσταση, έτσι ο περιορισμός αυτού είναι το κλειδί στη διάρκεια.

Όχι μόνο συνδεμένη γραφίτης στάση δακτυλίων μέχρι πολλή ένδυση και βαριά χρήση, είναι επίσης ανθεκτικοί στη διάβρωση όταν είναι στα υγρά, υγρά, ή θαλάσσια περιβάλλοντα. Στις βιομηχανίες όπου τα ρουλεμάν θα εκτεθούν στις καυστικές χημικές ουσίες, συνδεμένοι οι γραφίτης δακτύλιοι από το χαλκό ατλάντων είναι μια ιδανική επιλογή για τη χημική αντίστασή τους.

Ένα άλλο όφελος αυτόν τον τύπο δακτυλίου είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακίνδυνα στις ακραίες καυτές και κρύες θερμοκρασίες, στο εσωτερικό και έξω, και ακόμα να αποδώσουν καλά.

 

 

graphite plugged bronze bushings

· Κυλινδρικοί θάμνοι

· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι

· Γλιστρώντας πιάτα

 

JDBTechnology

Τύπος
Jdb-1
Jdb-2
Jdb-3
Jdb-4
Jdb-5
Υλικό βάσεων
CuZn24Al6
CuSn6Zn6Pb3
CuSn6Zn6Pb3
Ht-250
CuCr15
Σκληρότητα βάσεων
Hb230
(Hb270)
HB 90
HB 80
HB 210
HB 60
Τριβή coef (u)
<0>
<0>
<0>
<0>
<0>
Όριο θερμοκρασίας

300℃

350℃
300℃
400℃
350℃
Δυναμικό όριο φορτίων
100 N/mm2
60 N/mm2
70 N/mm2
60 N/mm2
250 N/mm2

Όριο φορτίων κάτω από 1m/min

25 N/mm2
15 N/mm2
20 N/mm2
15 N/mm2
70 N/mm2
Όριο ταχύτητας
(Ξηρό) 0,40 m/s
(Πετρέλαιο) 5 m/s
2 m/s
2 m/s
0,5 m/s
0,1 m/s
PV Limt
3.8 N/mm2·m/s
0,5 N/mm2·m/s
0,6 N/mm2·m/s
0,8 N/mm2·m/s
2.5 N/mm2·m/s

Απόδοση ένδυσης JDB

Φορτίο που εφαρμόζεται
62N/mm2
24.5N/mm2
14.7N/mm2
 
Στοιχείο
Βάθος ένδυσης
Χρόνος
Βάθος ένδυσης
Χρόνος
Βάθος ένδυσης
Χρόνος
Τύπος
Λίπανση
(χιλ.)
(ώρες)
(χιλ.)
(ώρες)
(χιλ.)
(ώρες)
CuSn6Zn6Sn3
Πετρέλαιο
0,098
10
0,125
100
0,10
100
Jdb-1
ξηρά τριβή
0,075
100
0,015
100
0,012
100
Jdb-2
ξηρά τριβή
0,025
30
0,065
100
0,025
100
Jdb-3
ξηρά τριβή
0,03
30
0,12
100
0,015
100
Jdb-4
ξηρά τριβή
0,03
10
0,25
20
0,011
100
Jdb-5
ξηρά τριβή
0,022
100
.0.13
100
0,01
100

Εφαρμογή

 

Από γραφίτη χαλκός βουλωμάτων gleitlager

Η επιχείρηση συνεργάζεται με τους χρήστες στην καινοτομία τεχνολογίας, σχέδιο κατάλληλο για την υψηλής θερμοκρασίας, υψηλή κατάσταση φορτίων των self-lubricating ρουλεμάν, επεκτείνετε πολύ το ρουλεμάν στη ζωή της lug κουταλών θέσης, μειώνει τη συχνότητα συντήρησης των χρηστών.

 

graphite plugged bronze bushings

 

Περιγραφή

 

Vsb-50 ο μεταλλικός Self-lubricating χαλκός ρουλεμάν χαλκού FlangeSolid πέταξε τα ρουλεμάν χαλκού/τα βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν χαλκού

 

Χαρακτηριστικά


Vsb-50 φλάντζα

1. Εργασία Μαΐου χωρίς οποιοδήποτε ol για τη μεγάλη περίοδο

2. Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καλή ενάντια στη φθορά και χαμηλότερη τριβή

3. Ιδιαίτερα κατάλληλος για το αργόστροφο και υψηλό φορτίο

4. Κατάλληλος για την εναλλαγή, την ταλάντωση ή τη διαλείπουσα κίνηση όπου η ταινία πετρελαίου είναι δύσκολο να διαμορφωθεί

5. Καλά χημικά ανθεκτικά και αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά

6. Μπορέστε b€ που χρησιμοποιείται στο ευρύ φάσμα της θερμοκρασίας από -40℃-+300℃

 

Strusture

 

Vsb-50 το υλικό φλαντζών αποτελείται από το ισχυρό χυτό βασισμένο στο χαλκό μέταλλο με τα ειδικά στερεά λιπαντικά που ενσωματώνονται. Το βασικό μέταλλο αντιστέκεται το υψηλό φορτίο και τα στερεά λιπαντικά παρέχουν self-lubrication. Το ρουλεμάν παρουσιάζει άριστη απόδοση χωρίς προ-λίπανση υπό τους όρους του άκρου υψηλούς - χαμηλή θερμοκρασία με αργόστροφο. Αυτό το υλικό παρέχει μια συντήρηση-ελεύθερη φέρουσα λύση, ιδιαίτερα για το υψηλό φορτίο, διαλείπον της ταλαντεμένος κίνησης.

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Βαθμός

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Υλικό

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Πυκνότητα

8

8.9

7.8

8.9

8

Σκληρότητα

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Εκτατή δύναμη

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Δύναμη παραγωγής

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Επιμήκυνση

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Γραμμική επέκταση συντελεστή ο

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic φορτίο

100

60

50

70

120

Max.speed (ξηρά)

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (λίπανση)

200

60

60

80

200

Παραμόρφωση συμπίεσης

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

 

Χημικές συνθέσεις

 

Προϊόν αριθ.

Χημικές συνθέσεις

Vsb-50

$cu

ZN

Al

Φε

ΜΝ

Si

Νι

Sn

PB

60~66

22~28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5~5.0

<0>

<0>

<0>

<0>

Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένα φέροντα σχέδια

ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

Συμπεριφορά ολίσθησης, ο διμεταλλικός Μπους, τυλιγμένος δακτύλιος χαλκού, Oiles Μπους, ρουλεμάν Oiles, κατασκευαστής Κίνα

Συνιστώμενα προϊόντα