• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Πετώντας χαλκός συνήθειας που φυτεύει τη με λεπτούς τοίχους φέρουσα χρήση στα γεωργικά μηχανήματα με θάμνους

Τόπος καταγωγής Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Πετώντας δακτύλιος χαλκού συνήθειας
Ποσότητα παραγγελίας min ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης 10 - 15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T / T
Δυνατότητα προσφοράς ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ
Λεπτομέρειες
Εφαρμογή Εργαλειομηχανή και γεωργικά μηχανήματα Δακτύλιος Tupe Πετώντας χαλκός συνήθειας που φυτεύει το λεπτό ρουλεμάν τοίχων με θάμνους
ΜΕΓΕΘΟΣ Προσαρμοσμένος Τύπος bimetal
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός Self-Lubricating συμπυκνωμένος δακτύλιος χαλκού Χαρακτηριστικό Χάλκινοι δακτύλιοι με δοχεία λίπους (BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Υψηλό φως

Τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού

,

ενσωματωμένο πετρέλαιο ρουλεμάν μανικιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Δακτύλιοι μανικιών χαλκού

Το Viiplus εστιάζει πάντα στις υπερπόντιες αγορές, με να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του εκσυγχρονισμού των πελατών. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, και θα μπορούσαμε επίσης να παρέχουμε σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών. Με τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών, τα προϊόντα μας εξ:άγω στις δωδεκάδες των χωρών και των περιοχών από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

Οι αυλακώσεις ελαίου για τους δακτυλίους χαλκού έκαναν στη διαταγή από τους δακτυλίους χαλκού αυλακιού της Κίνας, πετρελαίου & λιπών/το δείκτη μετοχής επιχείρησης εργοστασίων της Κίνας ρουλεμάν, γρήγορη παράδοση.

Επεξεργασμένες στη μηχανή συνήθεια υπηρεσίες: Ικανοποίηση όλων των αναγκών σας

 • Στροφή
 • Τρύπημα
 • Αυλάκωση
 • Αντιμετώπιση
 • Άλεση
 • Διάτρηση
 • Λείανση
 • Deburring

 

 

δακτύλιοι μανικιών χαλκού

 

Εξήγηση: ο διμεταλλικός δακτύλιος υποστηρίζεται με υψηλό - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα με το κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού (CuSn10Pb10) που συμπυκνώνεται στην επιφάνειά του. Έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, τη χωρητικότητα φορτίων και τη δύναμη αντίκτυπου. Για να μειώσει αποτελεσματικά το γδάρσιμο, η επιφάνεια κραμάτων της μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με διαμορφωμένες τις σφαίρα υποδοχές πετρελαίου για την ευκολότερη αποθήκευση πετρελαίου. Όταν χρειάζεται, θα μπορούσε να είναι καλυμμένος χαλκός ή κασσίτερος στην πλάτη χάλυβα. Μπορεί να εφαρμοστεί στους όρους του ενδιάμεσου φορτίου με το ενδιάμεσο ή υψηλό τρέχοντας belocity και τους όρους με το τεράστιο φορτίο αντίκτυπου. Στις μηχανικές εφαρμογές, χρησιμοποιείται για να κάνει τους τυλιγμένους Μπους, το πλυντήριο ώθησης και τους Μπους στο επίπεδο συνδέοντας ράβδων μηχανής αερίου.

 

Αυτό το αυλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με με τις σπειροειδείς αυλακώσεις ελαίου, ευθύ αυλάκι, κυκλική συμπεριφορά αυλακιού με μια ελαιότρυπα. Ωοειδές αυλάκι: Ένα ενιαίο ή διπλό ωοειδές αυλάκι που συνδέεται με μια τρύπα εισόδων πετρελαίου θα διανείμει το λιπαντικό.

 

Ο πετώντας χαλκός συνήθειας που φυτεύει το λεπτό τοίχο που αντέχει με θάμνους αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στην εργαλειομηχανή και τα γεωργικά μηχανήματα

 

 

Δακτύλιοι μανικιών χαλκού

Υλικό
CuZn25Al5Mn4Fe3
Χαρακτηριστική εφαρμογή
Εργαλειομηχανή, γεωργικά μηχανήματα, electromotor γερανών, καρφίτσα ανοίξεων, οδηγώντας άξονας και μετάδοση, κ.λπ.
Πυκνότητα g/cm3
8.7
Ανώτατο δυναμικό φορτίο N/mm2
60
Ανώτατη γραμμική ταχύτητα (λίπος) m/s
0,85
Ανώτατο λίπος N/mm2 αξίας PV·m/s
1.65
Δύναμη N/mm2 πίεσης
>240
Δύναμη N/mm2 παραγωγής
>100
Άξονας ζευγαρώματος
Σκληρότητα ≥40, τραχύτητα 0.4~1.0
Θερμοκρασία ℃ εργασίας
40~140
Συντελεστής τριβής
0.09~0.15
συντελεστής της διεξαγωγής W/m θερμότητας·Κ
52
Η γραμμική επέκταση
18.5×10-6/K
Μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε σύμφωνα με τους πελάτες το ειδικό αίτημα ενώ από αυτόν τον πίνακα

Εφαρμογή

 

Κίνηση της γης
Μεταλλουργικές ξύστρες
Μπουλντόζες
Φορτωτές
Εκσκαφείς

 

Χυτοί δακτύλιοι χαλκού