• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

POM μπλε λαδώνοντας χαλκός Μπους ορίου δακτυλίων μανικιών σαφής

Τόπος καταγωγής Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Διασπασμένοι δακτύλιοι
Ποσότητα παραγγελίας min ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης 4 - 20 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής T / T
Δυνατότητα προσφοράς ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ
Λεπτομέρειες
Υλικό Σαφής δακτύλιος μανικιών POM μπλε, χαλκός powder+ POM χάλυβα base+ Τύπος Δακτύλιος μανικιών
Τιμή Fob Shanghai,stock price,factory price Μέγεθος Εξατομικεύσιμος
Επεξεργασία επιφάνειας Επίστρωση του /Zinc επένδυσης χαλκού/επένδυσης κασσίτερου Εφαρμογή πλαίσια οχημάτων, που διαμορφώνουν τις εργαλειομηχανές, μεταλλουργικά μηχανήματα χάλυβα, ορυκτά μηχα
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός Self-Lubricating συμπυκνωμένος δακτύλιος χαλκού Χαρακτηριστικό Χάλκινοι δακτύλιοι με δοχεία λίπους (BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Υψηλό φως

ενσωματωμένο πετρέλαιο ρουλεμάν μανικιών

,

από γραφίτη ρουλεμάν μανικιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Δακτύλιοι μανικιών χαλκού

Το Viiplus είναι επαγγελματικός προμηθευτής της μόνης - λαδώνοντας ρουλεμάν, παροχή υψηλή - ποιότητας μόνης - λαδώνοντας ρουλεμάν.
Το Viiplus εστιάζει πάντα στις υπερπόντιες αγορές, με να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του εκσυγχρονισμού των πελατών. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, και θα μπορούσαμε επίσης να παρέχουμε σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών. Με τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών, τα προϊόντα μας εξ:άγω στις δωδεκάδες των χωρών και των περιοχών από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.
 
 
Δακτύλιος μανικιών χαλκού
 

Εισαγωγή προϊόντων


τα αμόλυβδα ρουλεμάν λίπανσης ορίου έχουν τη λειτουργία της προστασίας του περιβάλλοντος, υπό τον όρο του ορίου η λίπανση μπορεί να είναι χρήση για πολύ καιρό χωρίς ανεφοδιασμό σε καύσιμα, η ένδυση-αντίσταση της επιφάνειας στρώματος έχει το κοίλωμα αποθήκευσης πετρελαίου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μεταλλουργικά μηχανήματα, τα εξάγοντας μηχανήματα, το conservancyMachine νερού, το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, τη βιομηχανία κυλίσματος χάλυβα, τα μηχανήματα τροφίμων, τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα καπνών, κ.λπ.
 
FOB τιμή αναγωγής: Πάρτε τον πιό πρόσφατο τιμών POM μπλε λαδώνοντας χαλκό Μπους ορίου δακτυλίων μανικιών σαφή
 

Σύνθετο Oilless που γλιστρά το μόνο λαδώνοντας φέροντα δακτύλιο

 
Η υλική δομή της είναι σκόνη βάσεων + χαλκού χάλυβα + POM (μπλε). Έχει την καλή χωρητικότητα φορτίων και wear-resistant. Λόγω χωρίς μόλυβδο, αυτό το προϊόν συμφωνεί με την περιβαλλοντική απαίτηση.
Κυλινδρικοί θάμνοι POM

Περιγραφή προϊόντων
 
Μέγεθος
Προσαρμοσμένοι ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΏΝ POM
 
Υλικό
Σκόνη +POM χάλυβα + χαλκού
Χρώμα
ΜΠΛΕ POM
Πιστοποίηση
ISO9001
Εξωτερική επένδυση επιφάνειας
χαλκός/κασσίτερος
Ανώτατη χωρητικότητα φορτίων Π
Στατικό φορτίο 140N/mm ², δυναμικό φορτίο 70N/mm ²
Ανώτατη ταχύτητα Β γραμμών
Λίπανση 2.5m/s λιπών
Όριο αξίας PV
Λίπανση 2.8N/mm ² λιπών· m/s
U τριβής coef
Λίπανση 0.06~0.12 λιπών
Ανώτατη θερμοκρασία εργασίας
-60~120℃
Άξονας ζευγαρώματος
HB σκληρότητας >270, τραχύτητα Ra=0.4~1.25
Θερμική αγωγιμότητα
52W/(μ·Κ)
Συντελεστής της γραμμικής επέκτασης
11×10-6/K
Εφαρμογή
πλαίσια οχημάτων, που διαμορφώνουν τις εργαλειομηχανές, μεταλλουργικά μηχανήματα χάλυβα, ορυκτά μηχανήματα βουνών, υδραυλική βιομηχανία και που κυλούν τη χαλυβουργία

 
 
 

Εξήγηση: Η υλική δομή της είναι σκόνη βάσεων + χαλκού χάλυβα + POM (μπλε). Έχει την καλή χωρητικότητα φορτίων και wear-resistant. Λόγω χωρίς μόλυβδο, αυτό το προϊόν συμφωνεί με την περιβαλλοντική απαίτηση.