• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

CUSN8/δακτύλιος χαλκού μανικιών CUSN6 με τα αυλάκια DIN 1494/ISO 3547 40 - 44 L50 λίπανσης

Τόπος καταγωγής Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Πιστοποίηση DIN 1494 / ISO 3547
Αριθμό μοντέλου τυλιγμένος φυτεύοντας 40 - 44 L50 με θάμνους
Ποσότητα παραγγελίας min ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης 7-20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ
Λεπτομέρειες
Υλικό CuSn8/CuSn6 δακτύλιος χαλκού κασσίτερου Μέγεθος δακτυλίων 40 - 44 L50
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Χαμηλός-συντήρηση Στοιχείο Δακτύλιοι μανικιών χαλκού
Δακτύλιος για την πώληση BK-090, BRM10, ΣΠΆΔΙΚΑΣ-090, MBZ-B09, PRM, PRMF, SERIE SBA, SERIE SBB, WB700, WF-WB 700 Τύπος Με λεπτούς τοίχους ρουλεμάν
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός Self-Lubricating συμπυκνωμένος δακτύλιος χαλκού Χαρακτηριστικό Χάλκινοι δακτύλιοι με δοχεία λίπους (BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Υψηλό φως

Τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού

,

από γραφίτη ρουλεμάν μανικιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

40 - 44 δακτύλιος χαλκού μανικιών L50 με τα αυλάκια DIN 1494/ISO 3547 λίπανσης

Οι ειδικές συνθέσεις δακτυλίων κραμάτων χαλκού (CuSn8P) ως βάση, επιφάνεια του κράματος είναι κυλημένος τύπος διαμαντιών των εισοχών πετρελαίου. Υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων, καλά που φορά την απόδοση, την πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής και την καλή χημική αντίσταση στο διαβρωτικό πράκτορα. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς, όπως οι εξοπλισμοί κίνησης της γης, οι μηχανές ανελκυστήρων, τα μηχανήματα οικοδόμησης, η βιομηχανία εργαλειομηχανών και τα εξάγοντας μηχανήματα.

Τυλιγμένος δακτύλιος, χαλκός CuSn8, DIN 1494/ISO 3547, χαμηλός-συντήρηση

Οι ειδικές διαστάσεις και τα αυτοκρατορικά μεγέθη είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως, γιατί οι υψηλότερες απαιτήσεις – π.χ. σειρές υψηλότερης θερμοκρασίας – διαφορετικά υλικά είναι διαθέσιμες σε αυτό το category.WB802, WB800, WB702, WB700, B92 ι B90, FB090 FB092, το http://BronzeSleeve.com| Η αρχαιότερη πηγή για τους δακτυλίους χαλκού on-line, το http://bronzegleitlager.com

Κυλημένα ρουλεμάν χαλκού με τις τσέπες λίπανσης.

 

 

BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα


- Υψηλή χωρητικότητα φορτίων
- Εργασίες καλά στα βρώμικα περιβάλλοντα
- Ευρεία σειρά θερμοκρασίας
- Εύκολος να συγκεντρώσει
- Τσέπες λιπών όπως τις δεξαμενές λίπανσης

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

 

Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων στατική< 120="">

Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων δυναμική< 40="">

Ολίσθηση speed≤ 2,5 [m/s]

Τριβή value0.05 [µ] σε 0,12 [µ] ανάλογα με τη λίπανση

Πίεση 40 θερμοκρασίας [°C] + σε 250 [°C]

Μέγιστο PV-Value2.8 [N/mm ² Χ m/s]

Το ποσοστό της περιοχής επαφών στην ταυτότητα είναι > 75%

Οι απαριθμημένες τιμές στις υλικές ιδιότητες ισχύουν για τους βέλτιστους λειτουργούντες όρους. Με την αλλαγή των όρων της εφαρμογής, π.χ. μια αύξηση στην ταχύτητα ή την πίεση ολίσθησης, αυτές οι τιμές θα μπορούσε να μετατοπιστεί.

 

Σειρά της εφαρμογής

 

ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΔΑΚΤΎΛΙΟΣ BRONZR

 

Όνομα προϊόντων
 Τυλιγμένος χαλκός δακτύλιος
Υλικό
CuSn8 + γραφίτης
Μέγεθος
Μπορούμε να αναπτυχθούμε σύμφωνα με την ειδική απαίτηση των πελατών.
Πρότυπα
ISO/TS16949: 2009, SGS, CNAS
Δύναμη πίεσης
460 N/mm2
Δύναμη παραγωγής
230 N/mm2
Σκληρότητα
90 ~ 150
Εφαρμογή
Αρχική μηχανή που ανυψώνει τις μηχανές και άλλες μηχανές κατασκευής.

 

Τομείς της χρήσης παραδείγματος χάριν


Μηχανήματα δασονομίας και κατασκευής, γεωργικά μηχανήματα, γερανοί, forklifts, ανυψωτικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Μορφές και μορφές
Κυλινδρικά σαφή ρουλεμάν, βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήρια πίεσης, γλιστρώντας πιάτα.

 • Μηχανήματα γεωργίας, γερανοί φορτηγών & μηχανήματα κατασκευής, κατάλληλοι για τα φορτία αντίκτυπου

Η εναέρια πλατφόρμα εργασίας, ενώ ακόμα «την ακούγεστε για», πολλές βιομηχανίες έχει γίνει όλο και περισσότερο εξαρτώμενη από την. Κατωτέρω, θα σας πάρουμε στους βασικούς τομείς εφαρμογής της πλατφόρμας λειτουργίας μεγάλου υψομέτρου:

Μηχανήματα κατασκευής
Υπάρχει πολλή εργασία ύψους στην οικοδόμηση, και τα παραδοσιακά εργαλεία εργασίας μεγάλου υψομέτρου όπως τα υλικά σκαλωσιάς, ο φορτωτήρας, οι πύλες, κ.λπ., έχουν τα προβλήματα της φτωχής ασφάλειας, των οικοδομικών υλικών μεγάλου ποσού και της μακροπρόθεσμης κατανάλωσης. Άριστη εγγύηση ασφάλειας και άριστη αποδοτικότητα εργασίας: Η εναέρια πλατφόρμα εργασίας είναι μια ιδανική αντικατάσταση για τα υλικά σκαλωσιάς, τα οποία έχουν επιταχύνει τη διαδικασία της μηχανοποίησης κατασκευής και έχουν μειώσει σημαντικά την εργασία της ανύψωσης στη διαδικασία κατασκευής.

Λίπος χαλκού εγκατάστασης σωλήνων
Οι σωληνώσεις, ειδικά σωληνώσεις προσβολής του πυρός, διαδραματίζουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην αξιοπιστία του νερού πυρκαγιάς και τη δυνατότητα των κτηρίων να αντισταθούν οι πυρκαγιές. Κατά εγκατάσταση των σωλήνων πυρκαγιάς, πολλές εσωτερικές την επιχειρίσεις αέρα εκτελούνται, και υπάρχουν επίσης πολλές λειτουργούντα σημεία και σύνθετες διαδικασίες. διάστημα.

Διοικητικές μέριμνες υπεραγορών και αποθηκών εμπορευμάτων

Με την ανάπτυξη των σύγχρονων υπεραγορών, οι αποθήκες εμπορευμάτων και τα κέντρα διοικητικών μεριμνών, η πολυ-τοποθετημένες στη σειρά συσσώρευση και η αποθήκευση των αγαθών είναι όλο και περισσότερο αδιάσπαστες από τη χρήση της αυτοπροωθούμενης εναέριας πλατφόρμας εργασίας. Είναι μικροί σε μέγεθος, ελαφριοί, σταθεροί πάνω-κάτω, ασφαλείς και αξιόπιστοι. Μπορεί να ολοκληρώσει τη λειτουργία ανελκυστήρων σε ένα υψηλότερο ύψος σε ένα μικρότερο διάστημα, και είναι η δυνατότητα να κινηθεί κάτω από την κατάσταση της ανάβασης. Επιπλέον, το ευφυές σύστημα ελέγχου επιτρέπει σε όλες τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί ανεξάρτητα από ένα άτομο, το οποίο βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα της εργασίας αποθήκευσης και διοικητικών μεριμνών και μειώνει την ένταση εργασίας των χειριστών.

Ανακαλύψτε περισσότερων

Εκτός από τις ανωτέρω τρεις εφαρμογές, η πλατφόρμα χρησιμοποιείται επίσης σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, όπως ο καθαρισμός και η διατήρηση των τοίχων οικοδόμησης Κατασκευή και συντήρηση του μεγάλου εξοπλισμού Η μεταφορά από σημαντική μεταφορά στρέφεται και ούτω καθεξής. Η πλατφόρμα αντιμετωπίζει επίσης ποικίλα προβλήματα: ανώμαλος θόρυβος στη λειτουργούσα διαδικασία, ένδυση των ενώσεων, αγκάλιασμα ......
Αντιμέτωπος με το ανωτέρω πρόβλημα, ο ΛΑΔΏΝΟΝΤΑΣ ΔΑΚΤΎΛΙΟΣ VIIPLUS SLEF μπορεί να είναι ένα «παιχνίδι» που λύνει.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης C86300 χαλκού δακτύλιοι χαλκού δακτυλίων & ένδυσης βαλμένοι φλάντζα πιάτο

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM