• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Πιάτο ένδυσης χαλκού με τα από γραφίτη δαχτυλίδια

Τόπος καταγωγής μόνα ρουλεμάν λιπαντικού ελαίου
Μάρκα bronzelube.com
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Δακτύλιοι χαλκού & πιάτο ένδυσης
Ποσότητα παραγγελίας min Πιάτα ένδυσης ακρίβειας χαλκού & λαδώνοντας μέρη που γίνονται στη διαταγή
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Τυποποιημένη συσκευασία, παλέτα ή εμπορευματοκιβώτιο, σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές
Χρόνος παράδοσης 2 ~ 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς Μόνο λιπαντικό έλαιο που αντέχει κατασκευαστικός τη συνέλευση ανοχής διαστάσεων
Λεπτομέρειες
Εφαρμογή Πλαστικά τμήματα φορμών, μονάδα εκκέντρων, πλαστικά φορμάροντας μηχανήματα Κράμα βάσεων CuZn25Al6FeMn3
Τύπος Ελεύθερα πιάτα φωτογραφικών διαφανειών πετρελαίου Σχέδιο Γραφίτης που συνδέεται
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός οι κατασκευές φορούν τους βιομηχανικά τυποποιημένους πιάτων (VDI, JIS, NAAMS, SMC). Τα πιάτα ένδυσής Πλήρης φωτισμός Πιάτα ένδυσης χαλκού, μόνη λίπανση - ειδικό κράμα ορείχαλκου
Πλήρης φωτισμός Πιάτα ένδυσης χαλκού, μόνη λίπανση - ειδικό κράμα ορείχαλκου
Υψηλό φως

Πιάτο ένδυσης χαλκού

,

πιάτο ένδυσης ορείχαλκου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ΠΙΑΤΟ ΕΝΔΥΣΗΣ ΧΑΛΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Πιάτα ένδυσης ακρίβειας χαλκού | Κατασκευασμένος από VIIPLUS

Πιάτο ένδυσης χαλκού,

Ισχυρό χυτό πιάτο ένδυση-αντίστασης χαλκού
Υλικό: Ισχυρός χυτός χαλκός MoS2 με το γραφίτη, κ.λπ.
Self-lubricating

Ειδικευμένος στην παραγωγή των μερών φορμών ακρίβειας για πάνω από 10 έτη. Φόρμα κύβων Τύπου, πλαστική φόρμα, πιάτο ένδυσης χαλκού μηχανών φορμών εγχύσεων. Το ομοαξονικό κατακόρυφο βαθμού και θέσης. Πλαστικό τμήμα φορμών που γίνεται στη διαταγή από την Κίνα, συγχρόνως, μπορούμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια: Hasco/Misumi/DME/Pedrotti/Voest/Strack/ινο/DIN/ΝΤΑΊΥΤΟΝ/ΔΙΆΤΡΗΣΗ/DANLY/Lumina.

Το στερεό ενέθεσε τα self-lubricating γλιστρώντας ρουλεμάν χαρακτηριστικά γνωρίσματα πιάτων φωτογραφικών διαφανειών πετρελαίου ελεύθερα και τα κύρια υλικά


Το στερεό ενέθεσε τα self-lubricating Oil-free πιάτα φωτογραφικών διαφανειών καλείται επίσης από γραφίτη πιάτο ένδυσης με τον ειδικό υψηλής αντοχής ορείχαλκο CuZn25Al5, C86300, ή χαλκός C93200 κασσίτερου ως βάση. Το self-lubricating πιάτο ένδυσης επιφάνειας είναι ενθεμένο με έναν ειδικό τύπο του στερεού self-lubricating λιπαντικού πλυντηρίων ώθησης σε μια ορισμένες γωνία και μια πυκνότητα. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και το υψηλό φορτίο χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλουργική βιομηχανία, τη βιομηχανία ναυπηγικής, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα μηχανήματα πετρελαίου, τον εξοπλισμό ηλεκτρικής παραγωγής, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
συνδεμένοι γραφίτης δακτύλιοι χαλκού

1. Μπορεί να λειτουργήσει υπό τους oil-free όρους λίπανσης για πολύ καιρό.
2. Είναι καταλληλότερο για τους βαρέων καθηκόντων self-lubricating skateboard όρους ταχύτητας, με την καλή αντοχή και τον πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής.
3. Είναι κατάλληλο για τις περιπτώσεις όπου η ταινία πετρελαίου όπως η εναλλαγή, η περιστροφή, και η διαλείπουσα κίνηση είναι δύσκολο να διαμορφωθεί.
4. Έχει την αντίσταση διάβρωσης και τη χημική αντίσταση.
5. Κατάλληλος για μια σειρά θερμοκρασίας -40°-+300°.
6. Συντήρηση-ελεύθερη και μακριά ζωή υπηρεσιών.
 

 

Τα Oil-free τμήματα πιάτων φωτογραφικών διαφανειών πιάτων δακτυλίων και ένδυσης χαλκού μας για τις πλαστικές φόρμες γίνονται σύμφωνα με τις sankyo-Oilless company inc ποιοτικές απαιτήσεις της Ιαπωνίας, το χάσμα μεταξύ των μερών είναι υψηλότερο από την ακρίβεια στην εγχώρια αγορά, το perpendicularity και η θέση της οπής καρφίτσας ελέγχονται με την υψηλότερη ακρίβεια. Η ακρίβεια να επανατοποθετήσει το προϊόν είναι υψηλή, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις της ανταλλαξιμότητας να αυξηθεί η αποδοτικότητα της σχηματοποίησης εγχύσεων.

Σχεδιάγραμμα προϊόντων


Στερεός δακτύλιος, χαλκός με τα βουλώματα λιπαντικών που ενσωματώνονται, DIN 1850/ISO 4379, συντήρηση-ελεύθερο

Υλικό υποστήριξης ΥΛΙΚΩΝ: CuZn25Al5 στρώμα ολίσθησης
Στερεά επιφάνεια λιπαντικών: app. 25-30%

Η στερεά συμπεριφορά λίπανσης με τα Oil-free πιάτα φωτογραφικών διαφανειών είναι μια φέρουσα μήτρα στην επιφάνεια τριβής μετάλλων του κατάλληλου μεγέθους, που τακτοποιείται κατά σειρά τις τρύπες, και έπειτα ενσωματωμένος στις τρύπες με μια μοναδική self-lubrication απόδοση της μορφής του στερεού λιπαντικού (η στερεά περιοχή λιπαντικών είναι γενικά 25% σε 30% της περιοχής τριβής) και φιαγμένος από self-lubrication ρουλεμάν.

 

Τομέας εφαρμογής

Το ρουλεμάν ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της μήτρας μετάλλων και του ειδικού υλικού λίπανσης και τα σπασίματα μέσω του περιορισμού της γενικής συμπεριφοράς στηργμένος στη λίπανση ταινιών πετρελαίου.

Το στερεό ρουλεμάν λίπανσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το oil-free, υψηλής θερμοκρασίας, υψηλό φορτίο, αργόστροφο, αντιρρυπαντικό, αντιδιαβρωτικό, αντιραδιενεργό, καθώς επίσης και στο νερό ή την κενή διήθηση λύσης και δεν μπορεί να προσθέσει τους ειδικούς όρους ταινιών λίπανσης.

Το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στο μεταλλουργικό εξοπλισμό κυλίσματος χάλυβα, τον εξοπλισμό πλήρωσης, τον υδραυλικό στρόβιλο, το στρόβιλο ατμού, την ενοργάνωση, και τον εξοπλισμό μεταλλείας, τα θαλάσσια μηχανήματα, τα υφαντικά μηχανήματα, τη βιομηχανία ναυπηγικής, την αεροδιαστημική ναυσιπλοΐα και άλλους τομείς, επίσης κατάλληλους για τα γενικά μηχανήματα κατασκευής.


Η μήτρα του λαδωμένου στερεό ρουλεμάν πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας το ίδιο του ρουλεμάν.

Τα συνήθως χρησιμοποιημένα υλικά είναι υψηλής αντοχής ορείχαλκος, χαλκός κασσίτερου, χυτοσίδηρος, και ούτω καθεξής. Τα ενσωματωμένα στερεά υλικά λίπανσης είναι κυρίως από γραφίτη και πρόσθετες ουσίες. Οι διαφορετικές πρόσθετες ουσίες είναι κατάλληλες για τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας το ίδιο του ρουλεμάν, μέσω του συνδυασμού διαφορετικής μήτρας μετάλλων και ενσωματωμένου στερεού λιπαντικού, το προϊόν μπορεί να εγγυηθεί για να ικανοποιήσει τις ειδικές ανάγκες της διάφορης θερμοκρασίας, του φορτίου, του μέσου, και άλλων συνθηκών εργασίας, εξασφαλίζοντας σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία.

Πλαστικές φορμάροντας μηχανές
Ευρέως χρησιμοποιημένος στις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, τις λαστιχένιες μηχανές, τις μηχανές ρίψεων κύβων, και άλλες περιπτώσεις. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στη φόρμα κύβων Τύπου, την πλαστική φόρμα, τη μηχανή φορμών εγχύσεων, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των στερεών ρουλεμάν λιπαντικών

 

1.Flexible σχέδιο, απλός, κατάλληλο με ευρείες εφαρμογές
Ο σχεδιασμός του συστήματος λάδι-σίτισης είναι και μια εργασία-καταναλώνοντας και χρονοβόρα εργασία. Επομένως, η παραμέληση των συσκευών λάδι-σίτισης στο σχεδιασμό των στερεών ρουλεμάν λιπαντικών κερδίζει κόστος των συσκευών λάδι-σίτισης. Εκτός αυτού, για τις διάφορες συγκεκριμένες περιστάσεις, τα στερεά ρουλεμάν λιπαντικών μπορούν να σχεδιαστούν στους διάφορους τύπους για να καλύψουν τις απαιτήσεις επ' αυτού. Η χρήση των στερεών ρουλεμάν λιπαντικών μπορεί πολύ να μειώσει το κόστος της μηχανικής συντήρησης και του πετρελαίου.

 

2.Functional στην απουσία πετρελαίου
Δεδομένου ότι γραμμικό expansibility του στερεού λιπαντικού είναι μεγαλύτερο από μεταλλικής μήτρας, όταν αρχίζει η μετακίνηση των στερεών ρουλεμάν λιπαντικών (SLB), το λιπαντικό μεταφέρεται επάνω στα μέρη στο γδάρσιμο που πραγματοποιεί έτσι self-lubrication. Επομένως, το SLBs μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περιστάσεις όπου η λίπανση και η λίπανση είναι δύσκολες ή αδύνατες και εκτελούν την άριστη λίπανση ακόμη και κάτω από τις αργόστροφες και υψηλές περιστάσεις φορτίων.

 

3.Cost αποδοτικότητα
Ο παραδοσιακός μηχανικός σχεδιασμός απαιτεί τη συχνή συντήρηση λίπανσης ένας έλεγχος ελαιοδεικτών θα εκτελεσθεί για να εξασφαλίσει ότι η μετάβαση του πετρελαίου που παρέχει τις συσκευές είναι σαφής. Δεδομένου ότι η περιοδική λίπανση μπορεί να προκαλέσει τη ρύπανση στις μηχανές οι ίδιοι καθώς επίσης και στα περιβαλλοντικά περίχωρα, με συνέπεια μια αύξηση του κόστους συντήρησης, η πραγματοποίηση self-lubrication μπορεί όχι μόνο να καταστήσει το περιβάλλον καθαρό αλλά πολύ μειώνει τις δαπάνες λίπανσης επίσης.

 

4.Excellent απόδοση κάτω από το υψηλός-φορτίο, αργόστροφες περιστάσεις
Το SLBs κατασκευάζεται από περιστροφικό χυτό υψηλής αντοχής χαλκό ως μήτρα, η οποία λειτουργεί ως φορείς φορτίων. Εκτός αυτού, η χρήση SLBs διατύπωσε ειδικά το γραφίτη ως λιπαντικό, εξασφαλίζοντας άριστο self-lubrication. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και της μήτρας και του λιπαντικού, SLBs είναι σε θέση τη θαυμάσια απόδοσή τους στις περιστάσεις με το υψηλό φορτίο και αργόστροφο.

 

5. Στην εκστρατεία, vacillating μετακινήσεις, όπως η δρομολόγηση μιας δύσκολης έναρξης συχνής η θέση για να παίξει την άριστη αντίσταση στο γδάρσιμο
 Στις περιστάσεις όπου είναι δύσκολο για τις ταινίες πετρελαίου να παραχθούν, όπως οι εναλλακτικές μετακινήσεις, οι ταλαντεμένος μετακινήσεις, και συχνός διακοπτόμενα, κυριώτερο σημείο SLBs η άριστη αντίστασή τους στο γδάρσιμο. Δεδομένου ότι η αρχή της ρύθμισης του λιπαντικού SLB είναι να εξασφαλιστεί ότι κάθε μέρος του εξοπλισμού περιλαμβάνεται στη λίπανση σε όλη τη μετακίνηση, η θέση του λιπαντικού θα καθοριστεί σύμφωνα με την κατεύθυνση μετακίνησης των μερών στο γδάρσιμο.

 

6.Excellent χημική αντίσταση και αντίσταση διάβρωσης
Το λιπαντικό για SLB διατυπώνεται από τα γδάρσιμο-ανθεκτικά υλικά όπως ο γραφίτης και PTEE και έχει μια σταθεροποιημένη μοριακή δομή. Η μεταλλική μήτρα μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τη διάφορη χημική αντίσταση και την αντίσταση διάβρωσης αναλόγως. Επομένως, SLB απολαμβάνει την υψηλή χημική αντίσταση και την αντίσταση διάβρωσης.

 

7. Το κόστος των προϊόντων είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανταγωνιστικότερα και, έναντι άλλων προϊόντων του ίδιου είδους, SLB στις πιό πολλές ώρες υπηρεσιών, της λιγότερων συντήρησης, της πιό μεγάλης περιόδου αντικατάστασης, και της καλύτερης απόδοσης.

 

Συστατικά των πλαστικών φορμών


1. η χαλαρή βασική μονάδα
Το perpendicularity και η θέση της οπής καρφίτσας, καθώς επίσης και η αντίστοιχη ακρίβεια του ολισθαίνοντος ρυθμιστή και του δευτερεύοντος φραγμού, είναι σύμφωνα με την ανταλλαξιμότητα και η ολίσθηση του πυρήνα είναι ομαλότερη δείτε το διάγραμμα:

2. εντοπίζοντας κώνος
Ο ομοαξονικός βαθμός μας εντόπισης του προϊόντος κώνων, ταιριάσματος της σπασμωδικής κίνησης για να επιτύχει τις απαιτήσεις επιπέδων υψηλότερης ακρίβειας και κατοχής της ανταλλαξιμότητας, έτσι ώστε η φόρμα είναι ακριβέστερη δείτε το σχέδιο:
Πιάτο φωτογραφικών διαφανειών Oilless που χρησιμοποιείται για την ευθυγράμμιση ακρίβειας της ανώτερης και χαμηλότερης μερίδας μιας φόρμας.

 

Όνομα προϊόντων

Oil-free πιάτο φωτογραφικών διαφανειών/Material/650#+Graphite
Πιστοποίηση/ποιοτική διαχείριση/πρότυπα Standard/DME/HASCO/MISUMI/JH/προσαρμοσμένος/στίλβωση
Η υψηλή επιφάνεια τελειώνει/χρησιμοποιημένη/πλαστική φόρμα/φόρμα οχημάτων

Ιστός επιχείρησης

το https://www.made-in-china.com/showroom/viiplus

Όροι αποστολών

1)≤100kg: express& προτεραιότητα εναέριας μεταφοράς

2) >100kg: προτεραιότητα φορτίου θάλασσας

3) Σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές

 

Η τυποποιημένη συσκευασία, η παλέτα ή το εμπορευματοκιβώτιο, σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές γιατί μας επιλέξτε
Ειδικευμένος στην παραγωγή των μερών φορμών ακρίβειας για πάνω από 10 έτη.

Υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης C86300 χαλκού δακτύλιοι χαλκού δακτυλίων & ένδυσης βαλμένοι φλάντζα πιάτο

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα