Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Bimetal που αντέχει -720 υψηλά μεταλλικά πιάτα CuPb24Sn4 διμεταλλικών λουρίδων σκληρότητας & το υλικό δακτυλίων CuPb30

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Διμεταλλικοί φέροντες κατασκευαστές
Μάρκα: VIIPLUS
Πιστοποίηση: SAE-797 | SAE-799 | SAE-48 | SAE-783
Αριθμό μοντέλου: διμεταλλικός δακτύλιος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: MoneyGram, Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 7000000 κομμάτι/κομμάτια μια εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Διμεταλλικό υλικό δακτυλίων: Διμεταλλικές λουρίδες & πιάτα Εφαρμογή: Διμεταλλικά ρουλεμάν δακτυλίων
Χαρακτηριστικό γνώρισμα δακτυλίων: Υψηλή σκληρότητα, διασπασμένος τύπος Στρώμα χαλκού: CuPb24Sn4 & CuPb30
Τύπος: Διμεταλλικό φύλλο πιάτων λουρίδων ρουλεμάν Χαρακτηριστικό γνώρισμα: σειρά συντήρηση-ελεύθερου, μολύβδου JF υψηλή

Περιγραφή προϊόντων

Τα διμεταλλικά ρουλεμάν χαρακτηρίζουν τις ανοχές ακρίβειας, τα ρουλεμάν μετάλλων, Bimetal & χάλυβα, συμπυκνωμένοι δακτύλιοι χαλκού και υψηλός - ποιοτικά υλικά.

 


 

Οι κυλινδρικοί Μπους μας, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πλυντήρια ώθησης, βαλμένα φλάντζα πλυντήρια, γλιστρώντας πιάτα παραδίδουν την ισχυρή απόδοση, με συνέπεια και σοβαρά.

 

Τα διμεταλλικά ρουλεμάν SAE 792 CuPb10Sn10 με τις εισοχές είναι ένα ρουλεμάν που αποτελείται από δύο λουρίδες μετάλλων, σε δύο διαφορετικά υλικά Ο πρώτος είναι κανονικά υποστηριγμένο στο χάλυβας δακτύλιο χαλκού. Υψηλά μεταλλικά πιάτα CuPb24Sn4 διμεταλλικών λουρίδων σκληρότητας & υλικό δακτυλίων CuPb30

 

Διμεταλλικές φέρουσες υλικές, διμεταλλικές λουρίδες δακτυλίων/διμεταλλικά πιάτα υλικό CuPb24Sn4 & CuPb30

Αυτό είναι ένα διμεταλλικό φέρον υλικό στο οποίο το κράμα χαλκού περιλαμβάνει μια δομή δύο στρώματος με μια υποστήριξη χάλυβα. Αυτή η δομή, η της οποίας μηχανική δύναμη είναι υψηλή, μπορεί χρησιμοποιώ κάτω από τη λαδωμένη λειτουργία όρων και μεγάλης ταχύτητας/υψηλός-φορτίων. Μπορεί να γίνει από ποικίλα διαφορετικά υλικά, ανάλογα με την εφαρμογή, τους όρους χρήσης και τη λίπανση.

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή πορπών σας και τη μορφή ελαιοτρυπών για τις ανάγκες χρήσης σας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μέρος της ελαιότρυπας

 

 

Διμεταλλική δομή δεξαμενών

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή πορπών μερών

 

Διμεταλλική φέρουσα πόρπη

 

Καταλάβετε τις σχετικές διμεταλλικές φέρουσες πληροφορίες

Τα διμεταλλικά υλικά σειράς, επίσης γνωστά ως διμεταλλικά υλικά ή υποστηριγμένες χάλυβας λουρίδες, αποτελούνται από το χάλυβα χαμηλού άνθρακα ή τη σπείρα χάλυβα ως υλικό βάσεων, και η επιφάνεια είναι συμπυκνωμένη με τα προϊόντα κραμάτων χάλυβα και χαλκού κραμάτων χαλκού. Τα διαφορετικά υλικά κραμάτων χαλκού είναι κατάλληλα για τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας. Οι βαθμοί κραμάτων χαλκού επιφάνειας μπορούν να διαιρεθούν σε υψηλή σειρά μολύβδου, σειρά μολύβδου και αμόλυβδη σειρά.

 

Τα self-lubricating φέροντα προϊόντα μας έχουν παρασχεθεί στο μηχανισμό περπατήματος πλαισίων, τα μέλη του σώματος, τα υδραυλικά συστατικά και άλλα μέρη. Συμπεριλαμβανομένου του διμεταλλικού ορίου που λαδώνεται το κύλισμα φέρων τα μόνος-λαδωμένα φέροντα προϊόντα μας έχει παρασχεθεί στο μηχανισμό περπατήματος πλαισίων, τα μέλη του σώματος, τα υδραυλικά συστατικά και άλλα συστατικά.

 

VIIPLUS παρέχει τον υψηλό - η ποιότητα για τα προϊόντα όλου του κόσμου βιομηχανικά μόνα λαδώνοντας της αιωνιότητας στη σφαιρική βιομηχανία για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας μόνα λαδώνοντας προϊόντα της αιωνιότητας στη σφαιρική βιομηχανία για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας μόνα λαδώνοντας προϊόντα της αιωνιότητας στη σφαιρική βιομηχανία για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας μόνα λαδώνοντας προϊόντα της αιωνιότητας στη σφαιρική βιομηχανία για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας μόνα λαδώνοντας προϊόντα της αιωνιότητας παρέχει τον υψηλό - ποιότητα για τα προϊόντα όλου του κόσμου βιομηχανικά μόνα λαδώνοντας


Bimetal που αντέχει την υλική σύνθεσηBimetal που αντέχει την υλική σύνθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ονομαστικό πάχος


Το Norminal Thiickness άντεξε δεν επεξεργάζεται στη μηχανή για τις ανοχές πάχους
Οι ανοχές της σειράς Β (μη-machinable) εσωτερικές άντεξαν τις επεξεργασμένες στη μηχανή ανοχές πάχους
Ανοχές της σειράς Γ (μη-machinable)

1.0 0,025 + 0,25 + 0,15VSB-διμεταλλικός δακτύλιος
1.5 0,030 + 0,25 + 0,15
2.0 0,035 + 0,25 + 0,15
2.5 0,040 + 0,30 + 0,15
3.0 0,045 + 0,30 + 0,15
3.5 0,050 + 0,30 + 0,15

Εφαρμογή


Μηχανήματα κατασκευής: μηχανισμός περπατήματος πλαισίων που υποστηρίζει το βαρύ μανίκι άξονων ροδών, που ρυμουλκεί το μανίκι άξονων ροδών, που εντείνει το μανίκι άξονων ροδών
Αυτοκινητική βιομηχανία: δακτύλιος άξονων ισορροπίας, δακτύλιος καρφιτσών πιάτων χάλυβα, δακτύλιος άξονων οδήγησης, δακτύλιος συνδέοντας ράβδων, rocker βαλβίδων δακτύλιος βραχιόνων, δακτύλιος αξόνων, διαφορικός δακτύλιος, δακτύλιος κιβωτίων ταχυτήτων, εσωτερικός δακτύλιος αξόνων μηχανών, στόλισμα ώθησης
Και δευτερεύον κομμάτι αντλιών δυτών, δευτερεύον κομμάτι αντλιών εργαλείων και ούτω καθεξής.
Το δίκτυο μάρκετινγκ αναφέρεται στο δίκτυο που διαμορφώνεται από τις επιχειρήσεις και άλλες επιχειρήσεις με τις οποίες έχουν καθιερώσει τις ισχυρές επιχειρησιακές σχέσεις της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Στο δίκτυο μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις μπορούν να βρούν τους στρατηγικούς συνέταιρους και το συνεταίρο με τους για να λάβουν μια ευρύτερη και αποτελεσματικότερη γεωγραφική κατοχή. Τέτοια δίκτυα υπερβαίνουν τη μόνη έννοια ενός «καναλιού μάρκετινγκ». Με την ενίσχυση του δικτύου, η επιχείρηση μπορεί να είναι στην αγορά με τα νέα προϊόντα συγχρόνως σε όλο τον κόσμο, και για να μειώσει λόγω της χρονικής καθυστέρησης των προϊόντων στην αγορά από τον επιθετικό μιμητή διατρέξτε τον κίνδυνο αγοράς, η διαχείριση μάρκετινγκ είναι επίσης όλο και περισσότερο από την αναζήτηση της μεμονωμένης μεγιστοποίησης κέρδους εμπορικών συναλλαγών στο παρελθόν, για να ακολουθήσει τη βέλτιστη αμοιβαία ευεργετική σχέση η μια με την άλλη.

 

Πολλαπλάσιοι τρόποι μεταφοράς

 

 

Self-lubricating φέρων τρόπος μεταφορών

 

 

 

 

Bimetal που αντέχει -720 υψηλά μεταλλικά πιάτα CuPb24Sn4 διμεταλλικών λουρίδων σκληρότητας & το υλικό δακτυλίων CuPb30

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά