• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Τριβή που ενώνει στενά τους διμεταλλικούς φέροντες θάμνους βασισμένους στο χάλυβα CuSn10Pb10

Τόπος καταγωγής Διμεταλλικοί φέροντες κατασκευαστές
Μάρκα bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Πιστοποίηση Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Αριθμό μοντέλου Διμεταλλικά αμόλυβδα σαφή ρουλεμάν JF800 JF720 JF700
Ποσότητα παραγγελίας min 800 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες εξαγωγής & εισαγωγών διμεταλλικά πρότυπα χαρτοκιβωτίων δακτυλίων διεθνή
Χρόνος παράδοσης Διμεταλλικός δακτύλιος κατασκευής στο απόθεμα, που παραδίδεται εντός ημερών.
Όροι πληρωμής TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς πετώντας διμεταλλικός δακτύλιος, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικός, μετρικός μ
Λεπτομέρειες
Meterial JF800, διμεταλλικά ρουλεμάν, κράμα: CuPb10Sn10/SAE797, χάλυβας χαμηλού άνθρακα με το κράμα κασσίτερο Επένδυση Επένδυση κασσίτερου, επένδυση βαρελοποιών
Τύπος Θάμνοι, οι τυλιγμένοι Μπους με τη φλάντζα, λουρίδες Εφαρμογή Εκσκαφέας ροδών, κιβώτιο εργαλείων, δακτύλιοι αντλιών εργαλείων
Όνομα JF800/διμεταλλικός δακτύλιος SAE797 Μέγεθος δακτυλίων Bimteal Μετρικός και ίντσα
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός Υποστηριγμένος χάλυβας δακτύλιος χαλκού, οι διμεταλλικοί Μπους
Υψηλό φως

Διμεταλλικοί φέροντες θάμνοι χάλυβα

,

Τριβή που ενώνει στενά τους διμεταλλικούς φέροντες θάμνους

,

CuSn10Pb10 διμεταλλικοί φέροντες θάμνοι

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τριβής ρουλεμάν και δακτύλιος συγκόλλησης διμεταλλικά βασισμένοι στο χάλυβα +CuSn10Pb10

Διμεταλλικό κράμα CuPb10Sn10 δακτυλίων συγκόλλησης τριβής, διμεταλλικά ρουλεμάν συγκόλλησης τριβής, και δακτύλιος βασισμένος στο χάλυβα +CuSn10Pb10

Για περισσότερο από 20 έτη, οι πελάτες μας στη βαρέων καθηκόντων βιομηχανία οχημάτων μας έχουν δεσμεύσει συνεχώς για να παρέχουν προϊόντα long-wearing, δακτυλίων υψηλός-αξιοπιστίας τα διμεταλλικά φέροντα. Μάθετε για την εμπειρία μας με την πλοήγηση των παραδειγμάτων χαρτοφυλακίων μας.

Τα διμεταλλικά μέρη ακρίβειας ακρίβειας προϊόντων ρουλεμάν μανικιών ένωσαν στενά την ένωση, τα διμεταλλικούς ρουλεμάν συγκόλλησης τριβής και το δακτύλιο βασισμένους στο χάλυβα +CuSn10Pb10

Μετρικός δακτύλιος φλαντζών

 

Τριβής ρουλεμάν και δακτύλιος συγκόλλησης διμεταλλικά βασισμένοι στο χάλυβα +CuSn10Pb10

 

Σκόνη χαλκού χάλυβα + μολύβδου

 

Inw-301F ο διμεταλλικός δακτύλιος υποστηρίζεται με υψηλό - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα με το κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού – CuSn10Pb10 που συμπυκνώνεται στην επιφάνειά του. Έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, τη χωρητικότητα φορτίων και τη δύναμη αντίκτυπου. Αυτά τα προϊόντα εφαρμόζονται ευρέως για να ακολουθήσουν τον κύλινδρο, αεροσυμπιεστής, αντικατήστησε ειδικά το φυγοκεντρικό πετώντας διμεταλλικό δακτύλιο για την εφαρμογή κυλίνδρων διαδρομής. Το πάχος κραμάτων γίνεται ομοιόμορφο συγκρίνει με το φυγοκεντρικό πετώντας διμεταλλικό δακτύλιο και σώζει τα μέρη του υλικού που κάνουν τα προϊόντα να κοστίσουν απόδοση υψηλότερη.

 

Inw-301F τριβής ρουλεμάν και δακτύλιος συγκόλλησης διμεταλλικά βασισμένοι στο χάλυβα +CuSn10Pb10 0

 

Τεχνολογία. Στοιχεία
Max.Load Στατικός 250N/mm ² Σκληρότητα κραμάτων HB 60-100
  140N/mm ²
Temp -40℃~+250℃
Συντελεστής της τριβής 0.05~0.12
Max.Speed Max.Speed 2.5m/s Θερμική αγωγιμότητα 60W (m*k) - 1
Max.PV Max.PV 2.8N/mm ² *m/s
Δύναμη κουράς Δύναμη κουράς 170N/mm ²
Yhermal exoansion Coef.of 14*10-6K-1

 
Ο διμεταλλικός δακτύλιος μανικιών αποτελείται από έναν υψηλό - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα που υποστηρίζει φροντίζοντας ένα συμπυκνωμένο κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού (CuSn10Pb10) ως στρώμα ολίσθησης. Προκειμένου να βελτιωθεί η τριβολογική συμπεριφορά το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με διαμορφωμένες τις σφαίρα εισοχές για να αποθηκεύσει το πετρέλαιο ή το λίπος. Σε περίπτωση διαβρωτικού περιβάλλοντος η υποστήριξη να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί. Τα προϊόντα της διμεταλλικής σειράς δακτυλίων εφαρμόζονται στους λειτουργούντες όρους κάτω από τα μέσα φορτία, τις μέσες ή υψηλές τρέχοντας ταχύτητες και τα υψηλά φορτία αντίκτυπου. Ο διμεταλλικός δακτύλιος χρησιμοποιείται για τους τυλιγμένους Μπους, τα πλυντήρια ώθησης και τους Μπους στις συνδέοντας ράβδους των μηχανών αερίου, κ.λπ. Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και τις καλές ιδιότητες κούρασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές, το εργαλείο οδήγησης, η οδήγηση δύναμης, τα ρουλεμάν πενταλιών, οι Μπους πείρων, tailgate οι άξονες, ο μηχανικός χειρισμός και ο ανυψωτικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές μηχανές, τα γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.

Φυσικές & μηχανικές ιδιότητες:

Στοιχεία Αξία Μονάδα
Μέγιστη λειτουργούσα θερμοκρασία tmax-που λιπαίνεται 150 °C
Μέγιστο λειτουργούν tmax-λάδι θερμοκρασίας που λαδώνεται 250 °C
Ελάχιστη λειτουργούσα θερμοκρασία Tmin -40 °C
Μέγιστο στατικό φορτίο Psta, ανώτατο 300 N/mm2
Μέγιστο δυναμικό φορτίο Pdyn, ανώτατο 140 N/mm2
Μέγιστη ταχύτητα ολίσθησης β-που λιπαίνεται 2.5 N/mm2 * m/s
PV παράγοντας-που λιπαίνεται μέγιστο 2.8 N/mm2 * m/s
Συντελεστής της τριβής φ-που λιπαίνεται 0.05-0.12  
Συντελεστής του φύλλου αλουμινίου τριβής που λαδώνεται 0.04-0.12  
 
Διμεταλλικός σαφής χάλυβας ρουλεμάν SAE792 + CuPb10Sn10 με τις εισοχές/που γίνονται στη διαταγή
 

Υψηλή χωρητικότητα φορτίων
 
Το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με τα αυλάκια λίπανσης ή/και με τις εισοχές λιπών
 
Η υποστήριξη χάλυβα να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί
 
Steel+CuPb10Sn10
 

Bimetal μια εξωτερική self-lubrication ελαιότρυπα οι σχεδιασμένες τσέπες, τα αυλάκια και οι τρύπες πετρελαίου είναι κατάλληλο για τη λαδωμένη εφαρμογή για να βελτιωθεί η αξία PV.
Τα διμεταλλικά ρουλεμάν, τα φέροντα στρώματα κραμάτων περιλαμβάνουν το χαλκό μολύβδου, αμόλυβδος χαλκός και αμόλυβδος με το στερεό λιπαντικό για τη υψηλή επίδοση.

Το διμεταλλικό ρουλεμάν αποτελείται από cold-rolled το υψηλή ποιότητα πιάτο χάλυβα με το κράμα χαλκός-μολύβδου CuPb10Sn10 που συμπυκνώνεται στην επιφάνεια ως υλικό επιφάνειας ρουλεμάν, και οι διάφοροι τύποι αυλάκωσης ελαίου, ελαιοτρυπών ή ελαιοτρυπών μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στην επιφάνεια του στρώματος κραμάτων σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας.
Αυτό το είδος συμπεριφοράς όχι μόνο έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, την ικανότητα ρουλεμάν και την αντίσταση αντίκτυπου, αλλά και έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης, κατάλληλη για τη μέση ταχύτητα κάτω από το μέσο φορτίο και τις περιπτώσεις με το μεγάλο φορτίο αντίκτυπου.
Διμεταλλικά ρουλεμάν SAE 792 CuPb10Sn10 με τις εισοχές
 

Χημική σύνθεση (%)

 

$cu

PB

Sn

ZN

Π

Φε

Νι

Sb

άλλος

 

Υπόλοιπο

9-11

9-11

≤ 0,5

≤ 0,1

≤ 0,7

≤ 0,5

≤ 0,2

≤ 0,5

 

 
Αποτελείται από την υψηλή - ποιοτικός low-carbon χάλυβας, και επιφάνεια κραμάτων withlead-κασσίτερος-χαλκού (CuSn6Zn6Pb3 ή CuSn10Pb10). Είναι συμπυκνωμένος severaltimes κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και έπειτα το ραβδί σταθερά επάνω στο πιάτο χάλυβα. Hashigh κουράζει τη δύναμη, τη χωρητικότητα φορτίων και την αντίσταση κλονισμού. Εφαρμόζει con-rodof τις αυτοκινητικές μηχανές, το κιβώτιο ταχυτήτων μετάδοσης, την κατασκευή & το agriculturemachinery κ.λπ.
Εξωτερικοί ρουλεμάν αντλιών εργαλείων διμεταλλικοί & δακτύλιος μηχανών | Γλιστρώντας φέροντες φραγμοί δακτυλίων τεχνολογίας και πιάτα ώθησης

Μεταφορά αντλιών εργαλείων & διμεταλλικά ρουλεμάν
Υδραυλικές εξωτερικές εφαρμογές αντλιών εργαλείων και μηχανών με την απόδοση
Το διμεταλλικό ρουλεμάν, είναι ένα υψηλής ποιότητας ελασματοποιημένο εν ψυχρώ πιάτο χάλυβα ως μήτρα, το συμπυκνωμένο επιφάνεια κράμα μολύβδου χαλκού CuPb10Sn10 ως υλικό επιφάνειας ρουλεμάν, και σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας στην επεξεργασία επιφάνειας στρώματος κραμάτων των διάφορων τύπων αυλάκωσης ελαίου, ελαιοτρυπών ή ελαιοτρυπών, κύλισμα που παράγεται από τη συμπεριφορά ολίσθησης.
Αυτό το είδος συμπεριφοράς όχι μόνο έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, την ικανότητα ρουλεμάν και την αντίσταση αντίκτυπου, αλλά και έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης.
Φέρουσες απαιτήσεις εφαρμογής

Φέρουσα λύση αντλιών

Οι εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδραυλικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.
Αυτές οι βιομηχανίες επιδιώκουν και να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν το μέγεθος και το βάρος του εξοπλισμού τους για να συναντήσουν τους ακριβέστερους περιβαλλοντικούς και οικονομικούς περιορισμούς.
Μια αντλία εργαλείων χρησιμοποιεί να παγιδεψει των εργαλείων στο ρευστό αντλιών από τη μετατόπιση. Είναι ένας από τους πιό κοινούς τύπους αντλιών για τις υδραυλικές εφαρμογές ρευστής δύναμης. Οι αντλίες εργαλείων επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στις χημικές εγκαταστάσεις στα υψηλά ρευστά ιξώδους αντλιών.
 
Οι εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδραυλικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.

Τι είναι υδροδυναμικοί φέροντες δακτύλιοι αντλιών εργαλείων;
Οι υδροδυναμικοί φέροντες δακτύλιοι αντλιών εργαλείων είναι ένα είδος oilless ρουλεμάν ειδικό που σχεδιάζει για τις υδροδυναμικές, εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδροδυναμικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.

Αναλυτικές πληροφορίες
Bimetal που αντέχει αυτό το προϊόν είναι μια από την ισχυρότερη ικανότητα ρουλεμάν του διπλού ρουλεμάν κραμάτων, του δακτυλίου γεφυρών ισορροπίας και του στολίσματος του βαρέων καθηκόντων οχήματος Η κίνηση κυλά και ενισχυτική ρόδα του εκσακαφέα Ο αυτοκινητικός δακτύλιος φύλλων χάλυβα, όλοι χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένο ένα υψηλό - το αργόστροφο γλιστρώντας bearing.bimetal ρουλεμάν φορτίων αποτελείται από το πιάτο χάλυβα χαμηλού άνθρακα και συμπυκνωμένο επιφάνεια CuPb10Sn10ήτουλικόcusn6zn6zn6pb3.

Χαρακτηριστικά
Vsb-80 διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν
Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και τις καλές ιδιότητες κούρασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές, το εργαλείο οδήγησης, η οδήγηση δύναμης, τα ρουλεμάν πενταλιών, οι Μπους πείρων, tailgate οι άξονες, ο μηχανικός χειρισμός και ο ανυψωτικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές μηχανές, τα γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.

 
Bimetal Bearing Bushes
 
 

Δομή

 
Διμεταλλικό ρουλεμάν με την υποστήριξη χάλυβα και την επικάλυψη χαλκού
· Ιδιαίτερα κατάλληλος για τα υψηλά συγκεκριμένα φορτία με την ταλαντεμένος κίνηση και χαμηλής συχνότητας
· Εφαρμόσιμος στους τραχιούς όρους λειτουργίας
· Υψηλή χωρητικότητα φορτίων, πολύ καλή αντίσταση στη δύναμη κούρασης στις υψηλότερες θερμοκρασίες
 

1. Συμπυκνωμένος χαλκός lazer: Αντοχή Θεών και άριστη ικανότητα μεταφοράς φορτίων.
 
2. Χάλυβας που υποστηρίζει: Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

Τεχνικά στοιχεία

Δομή και σύνθεση

Υποστήριξη χάλυβα και μολυβδούχος επικάλυψη χαλκού
Χάλυβας + CuPb10Sn10 με τις εισοχές

Microsection

Τριβή που ενώνει στενά τους διμεταλλικούς φέροντες θάμνους βασισμένους στο χάλυβα CuSn10Pb10 2

Στρώμα ολίσθησης με
εισοχές λίπανσης
CuPb10Sn10 με
σύνθεση περ.:
$cu 80%
PB 10%
Sn 10%
Υποστήριξη χάλυβα
 

 

Υλικό στρώματος κραμάτων

CuPb10Sn10 ή CuSn6Zn6Pb3

Μέγιστη φέρουσα πίεση φορτίων

65N/mm ²

Σκληρότητα στρώματος κραμάτων

HB70~100

Μέγιστη θερμοκρασία υπηρεσιών

260℃

 

 bimetal bushing application

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

Αυτό το υλικό συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί υπό τη μέση ταχύτητα και το μέσο όρο φορτίων με τη λίπανση πετρελαίου ή λιπών. Χρησιμοποιείται ευρέως για τις άκρες ράβδων μηχανών, το δακτύλιο πείρων, τους κυλίνδρους συστημάτων προσγείωσης, τα υδραυλικά μάτια ράβδων κυλίνδρων των μηχανών κατασκευής και τα σφαιρικά κοινά ρουλεμάν των γεωργικών μηχανών. Επειδή αυτό το υλικό είναι με το μόλυβδο, τα συγκεκριμένα μέρη δεν επιτρέπονται για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με ορισμένους νόμους ή κανονισμούς.
ΔΙΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ